Joseph Ledelstraat 82 -1e etage (AOC gebouw)
2518 KM te ’s-Gravenhage
Man - Vr
8:30 - 17:00
070 30 50 824
info@workagency.nl

Begeleiding

Begeleiding

Bij WorkAgency bepaalt u zelf waarin u ondersteund wilt worden bij het zoeken van een nieuwe baan. Samen kijken we hoe we u het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is de individuele en mensgerichte begeleiding. U staat daarbij altijd centraal!

In het individuele plan worden samen de doelen bepaald om ervoor te zorgen dat een kandidaat met beperkingen uitstroomt naar een duurzaam reguliere baan.
Tijdens het duur van het traject zullen er periodiek afspraken worden gemaakt, om de vordering van het traject te bespreken.
WorkAgency zorgt dat de kandidaat zelf verantwoordelijk is voor het behalen van de doelen, maar wel in de juiste lijnen wordt gestuurd.

Kwaliteit

Deskundigheid, expertise en dienstverlening zijn noodzakelijk voor het uiteindelijke resultaat: werkhervatting van de cliënt. Bij WorkAgency staat de voortdurende verbetering van kwaliteit voorop. Ook zet WorkAgency zich in voor een voortdurende verbetering van de kwaliteit van de medewerker binnen WorkAgency.

Door onze onderscheidende werkwijze is binnen 6 maanden meer dan 87.6 % van onze cliënten gereïntegreerd naar arbeid.

Nazorg

Het doel van WorkAgency is : Mensen Werkfit maken en bemiddelen naar passend Arbeid!

Zodra de kandidaat aan een baan is geholpen, zal WorkAgency er ook voor zorgen dat kandidaat zijn baan behoudt middels goede nazorg te verlenen.
Dit zal WorkAgency doen doormiddel van periodieke afspraken met cliënt en werkgever.
Het contact in deze fase bewaakt tevens de kwaliteit en continuïteit van het functioneren in de nieuwe baan.